Wat is nou precies allemaal mogelijk met neodesk? Nou, dat vindt u hierbeneden met als voorbeeld een wagenparkbeheerder. Vanwege de unieke kracht van onze software kunt u hier ieder soort bedrijf, ook die van u, indenken.

Onbeperkt datatypes aanmaken
Datatypes? Wa's dat?.. Met datatypes bedoelen wij dat u kunt opgeven wat u wilt vastleggen. Als u bijvoorbeeld wagenparkbeheerder bent is één van de door u gebruikte datatypes het wagenpark, dus de voertuigen.
Onbeperkt velden aanmaken
Oke, we gaan als voorbeeld verder met de wagenparkbeheerder. Velden betekenen in die zin dat u hier opgeeft wat allemaal van uw wagenpark vast wil leggen. Denk hierbij aan het merk auto, het type, de brandstof, de kleur en natuurlijk veel en veel meer. Wat u precies doet, is helemaal aan u.
Type velden instellen
Uiteraard legt u niet alles in één simpel tekstveldje vast. U wilt waarschijnlijk bij het kiezen van de kleur een keuzelijst. Bij het opgeven van de aanschafprijs een valutaveld en veel meer. Wij bieden u de mogelijk om te kiezen tussen een groot aantal voorgedefinieerde veldsoorten + bijhorende validatiemethoden.
Objecten koppelen aan elkaar
Naast uw voertuigen registreert u ook waar u het voertuig hebt gekocht. Een leverancier. Wellicht registreert u nog een onderhoudsmonteur of een afnemende klant. U heeft dus de mogelijkheid om een onbeperkt aantal objecten aan elkaar te koppelen.
Exportmogelijkheden
Neodesk maakt het mogelijk om alle data die u invoert mee te exporteren naar een tekstbestand, bijvoorbeeld een RTF- of DOCX*-file. Dit maakt het mogelijk om uw bijvoorbeeld uw standaardbrieven en briefhoofden geautomatiseerd via Neodesk aan te maken. Handig, scheelt u weer tijd...
Standaard auditing & geschiedenismogelijkheden
Vertrouwen is goed maar controle is beter" zal u waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Standaard legt neodesk automatisch voor u -tijdens het wijzigen- vast, van alle velden, wie welk veld verandert van en naar een nieuwe waarde. U heeft overigens de mogelijkheid om dit per objecttype uit te schakelen.
Bestanden uploaden & koppelen
Bij het beheren van uw wagenpark kunt u bijvoorbeeld een scan van het aankoopbewijs koppelen aan de 'pagina' van een auto. Ook andere bestanden zoals bijvoorbeeld Word-bestanden kunnen hier handig zijn. Wat u uploadt, en of u het misschien wel helemaal niet gebruikt mag u zelf weten.
Mobile friendly
Het maakt onze software niet uit waarop u het raadpleegt, uw mobiele telefoon, tablet of computer. Neodesk kan het gemakkelijk aan en schaalt op een handige manier voor u mee.
Uitgebreide rechtenstructuur
U hebt de mogelijkheid om uw gebruikers lees- en/of schrijfrechten op een bepaald objecttype te geven. Ook de rechten op het wijzigen, aanmaken, beheren van de gekoppelde downloads kunt u instellen. Verder kunt u zelfs een objecttype geheel verbergen voor gebruikers.
Gebruikersgroepen
Gemak siert de mens. Wij kunnen ons voorstellen dat u binnen uw organisatie er niet op staat te wachten om rechten en dergelijke per gebruiker in te stellen. Dat is veel te tijdrovend. Daarom kun u ook, indien gewenst, rechten op basis van groepen instellen. U koppelt gebruikers aan één of meerdere groep(en) en geeft de gewenste rechten aan deze groep(en). Klaar is kees...