Onze software is uitermate geschikt om in te zetten voor de registratie van alles binnen uw kinderopvang, buitenschoolse opvang of kinderdagverblijf. De kracht van Neodesk hierin is dat, doordat de applicatie volledig is aan te passen, u zelf precies bepaalt wat u wel en niet wilt registreren.

Wij kunnen ons voorstellen dat u bijvoorbeeld naast de basisgegevens van uw kinderen, ook de gegevens van hun ouders, hun basisschool of huisarts zou willen vastleggen. Ook eventuele allergie├źn verdienen natuurlijk uw aandacht. Helemaal geweldig wordt het zodra u dit koppelt aan elkaar. U krijgt dan op een gemakkelijke wijze inzage in alle data die u nodig heeft voor de dagelijkse werkzaamheden binnen uw organisatie.

Interesse? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen met u meedenken en u volledig ondersteunen bij de implementatiefase. Of, begin zelfs meteen.

Neodesk voor uw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang
Getagd op: