Lockers
Kluisjes.. maar van wie is nu welk kluisje?

U herkent het wellicht wel, uw organisatie gaat werken met lockers, leenfietsen of bedrijfswagens. Waar houdt u dan bij wie op dit moment beschikt over een sleutel van één van deze zaken? Of waar de reservesleutel ligt? Vaak maakt men al snel een Excel-sheet met de overzichten of staat het ergens op een rondslingerend blaadje waarbij men snel snel iets schrijft.
Werkt uiteraard ook maar is natuurlijk niet optimaal. Wat als het blaadje kwijt raakt? Of een ijverige collega knoeit helaas met zijn vers gezette kopje koffie.

En Excel-sheets? Nog even en we moeten Excel-sheets over onze spreadsheets gaan bijhouden. Het wordt er allemaal niet makkelijker op…

Neodesk kan het ook! (en gemakkelijker)
Onze vrij in te delen registratiesoftware biedt u de mogelijkheid om zelf de gewenste registratiestructuur en velden aan te maken en in te delen. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld meer details over een locker vast te leggen. Wie is bijvoorbeeld de leverancier of wat was de aanschafprijs van het kastje? Of waar staat het kluisje? Dit is dan wellicht weer te koppelen aan het gebouwenbeheer (ook mogelijk in Neodesk).

Hebben we uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op of begin zelfs GRATIS!

(Vrij) Sleutelbeheer met Neodesk